Translate

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020


Comment on: “Caffeine and Exercise: What Next?”
Latest Results for Sports Medicine
02:00
Effects of Autograft Types on Muscle Strength and Functional Capacity in Patients Having Anterior Cruciate Ligament Reconstruction: A Randomized Controlled Trial
Abstract Background The effects of different autograft types for anterior cruciate ligament reconstruction (ACL-R) on muscle function are sparsely investigated in randomized controlled trials. Our aim was to investigate the effects of quadriceps tendon autograft (QTB) vs. semitendinosus-gracilis autograft (StG) on thigh muscle strength and functional capacity, and a patient-reported outcome 1 year after ACL-R, and to compare the results...
Latest Results for Sports Medicine
02:00
Correction to: A Normative Reference vs. Baseline Testing Compromise for ImPACT: The CARE Consortium Multiple Variable Prediction (CARE-MVP) Norms
Unfortunately, in the published article the symbol “% ile” has incorrectly been published as “‰”. We have now corrected this in all the occurrences.
Latest Results for Sports Medicine
02:00
Seeing the Best in Others
Psychology Today
07:00
Let It Be
The practice of mindful acceptance
Psychology Today
Mon Mar 02, 2020 07:00
Top Posts: February 2020
Psychology Today
Sat Feb 29, 2020 07:00
Κορωνοϊός: Οδηγίες του ΕΟΔΥ για τις ευπαθείς ομάδες – Τι πρέπει να κάνουν!
Υπάρχει μια κατηγορία συμπολιτών μας που εμφανίζονται περισσότερο ευάλωτοι στη νέα επιδημία και για το λόγο αυτό θα πρέπει να λαμβάνουν ειδικά μέτρα. Δείτε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για τις ευπαθείς ομάδες... The post Κορωνοϊός: Οδηγίες του ΕΟΔΥ για τις ευπαθείς ομάδες – Τι πρέπει να κάνουν! appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Sun Mar 01, 2020 13:20
Κορωνοϊός: Έφτασε σε 33 χώρες τις τελευταίες 9 ημέρες – Αναλυτικός κατάλογος
Στις 21 Φεβρουαρίου είχαν αναφερθεί κρούσματα του κορωνοϊού σε 28 χώρες αλλά σήμερα είναι 61 (χωρίς να συνυπολογίζονται οι τρεις ημιαυτόνομες περιοχές της Κίνας όπου επίσης υπάρχουν κρούσματα ή και θύματα). The post Κορωνοϊός: Έφτασε σε 33 χώρες τις τελευταίες 9 ημέρες – Αναλυτικός κατάλογος appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Sun Mar 01, 2020 10:46
Κορωνοϊός: Μείωσε την ατμοσφαιρική ρύπανση – Εικόνες από δορυφόρο
Εικόνες από τους δορυφόρους της NASA και της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Αρχής αποκαλύπτουν δραματική αλλαγή στην ποιότητα του αέρα της πολυπληθέστερης χώρας του κόσμου. The post Κορωνοϊός: Μείωσε την ατμοσφαιρική ρύπανση – Εικόνες από δορυφόρο appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Sun Mar 01, 2020 09:18
Πόσες θερμίδες περιέχει το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας
Πρωταθλητές των θερμίδων ο χαλβάς και τα νηστίσιμα σκαλτσούνια, αν και το κοφτό με χταποδάκι δεν απέχει πάρα πολύ. The post Πόσες θερμίδες περιέχει το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Sun Mar 01, 2020 09:00
Κορωνοϊός: 3 από τους 7 ασθενείς μολύνθηκαν εντός Ελλάδας – Φόβοι για πολλά εγχώρια κρούσματα
Επί ποδός είναι οι έλληνες επιστήμονες, αλλά και οι υγειονομικές αρχές καθώς υπάρχουν αμυδρές ενδείξεις ότι η επιδημία του κορωνοϊού μπορεί να αλλάξει μορφή τις επόμενες εβδομάδες στη χώρα μας και να υπάρξουν περισσότερα κρούσματα. The post Κορωνοϊός: 3 από τους 7 ασθενείς μολύνθηκαν εντός Ελλάδας – Φόβοι για πολλά εγχώρια κρούσματα appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Sun Mar 01, 2020 08:01
Καλπάζει ο κορωνοϊος: Στα 7 τα κρούσματα στη χώρα – Τρία νέα περιστατικά μόνο σε μία ημέρα
Από το Υπουργείο Υγείας ανακοινώθηκαν τρία συνολικά επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού, μαζί με την γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, που ανακοινώθηκε πριν από μία ώρα. The post Καλπάζει ο κορωνοϊος: Στα 7 τα κρούσματα στη χώρα – Τρία νέα περιστατικά μόνο σε μία ημέρα appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Sat Feb 29, 2020 23:35
Πέμπτο θετικό κρούσμα του κορωνοϊού – Γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη από τον κύκλο του 1ου κρούσματος
Πέμπτο επίσημο κρούσμα του κορωνοϊού στη χώρα μας. Πρόκειται για γυναίκα που νόσησε μετά από επαφή με την 38χρονη επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη, πρώτο κρούσμα του ιού. The post Πέμπτο θετικό κρούσμα του κορωνοϊού – Γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη από τον κύκλο του 1ου κρούσματος appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Sat Feb 29, 2020 21:32
«Η περιπέτειά μου με τον κορωνοϊό» – Η 40χρονη, θετικό κρούσμα του ιού, μιλά για πρώτη φορά
Την περιπέτειά της από τη στιγμή της επιστροφής της από ταξίδι στο Μιλάνο και μέχρι τη διάγνωση της νόσου COVID-19 και την απομόνωσή της σε ελληνικό νοσοκομείο, περιέγραψε για πρώτη φορά η 40χρονη γυναίκα - τρίτο κρούσμα του κορωναϊού στη χώρα, μέσα από το δωμάτιο αρνητικής πίεσης του "Αττικόν", όπου νοσηλεύεται. The post «Η περιπέτειά μου με τον κορωνοϊό» – Η 40χρονη, θετικό κρούσμα του ιού, μιλά για πρώτη φορά appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Sat Feb 29, 2020 16:46
Κορωνοϊός: 153 άτομα που είχαν έρθει σε επαφή με τα 4 κρούσματα είναι ΑΡΝΗΤΙΚΑ στον ιό
Ευχάριστα τα νέα από την ιχνηλασία των ανθρώπων που έχουν έρθει σε επαφή με τα τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα που κορωνοϊού στη χώρα μας. Τα δείγματα από 153 άτομα που ελέγχθηκαν τις τελευταίες ημέρες στα εργαστήρια αναφοράς της χώρας, είναι όλα αρνητικά στον ιό. The post Κορωνοϊός: 153 άτομα που είχαν έρθει σε επαφή με τα 4 κρούσματα είναι ΑΡΝΗΤΙΚΑ στον ιό appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Sat Feb 29, 2020 14:36
Σύσκεψη για τον κορωνοϊό στο Μαξίμου: Δημόσια συγχαρητήρια του πρωθυπουργού στον Κικίλια
Σε σωστή κατεύθυνση αντιμετωπίζει η χώρα μας την υγειονομική κρίση του κορωνοϊού, όπως προέκυψε μετά από αξιολόγηση των δεδομένων που έγινε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, με τη συμμετοχή μελών της κυβέρνησης και αρμόδιων επιστημόνων. The post Σύσκεψη για τον κορωνοϊό στο Μαξίμου: Δημόσια συγχαρητήρια του πρωθυπουργού στον Κικίλια appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Sat Feb 29, 2020 14:10
Κορωνοϊός: Ο ΠΟΥ αναβάθμισε τον βαθμό επικινδυνότητας σε «πολύ υψηλό»
Ο βαθμός αυτός αφορά τον κίνδυνο μετάδοσης και αύξησης της επίπτωσης του κορωνοϊού παγκοσμίως. Είναι ο υψηλότερος βαθμός επικινδυνότητας που υπάρχει. The post Κορωνοϊός: Ο ΠΟΥ αναβάθμισε τον βαθμό επικινδυνότητας σε «πολύ υψηλό» appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Fri Feb 28, 2020 21:35
Κορωνοϊός: Υπό ανάπτυξη δεκάδες εμβόλια – Τι γνωρίζουμε έως τώρα
Γιατί δεν μπορεί να είναι έτοιμο ένα εμβόλιο εφέτος. Ποια είναι τα στάδια της έρευνας και των δοκιμών σε ανθρώπους. The post Κορωνοϊός: Υπό ανάπτυξη δεκάδες εμβόλια – Τι γνωρίζουμε έως τώρα appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Sat Feb 29, 2020 13:23
Κορωνοϊός: Σε κατ’ οίκον απομόνωση για 14 μέρες οι μαθητές του Κολλεγίου που επέστρεψαν από το Λονδίνο
Απομόνωση στο σπίτι συστήθηκε στους σχεδόν 100 μαθητές που επέστρεψαν από το Λονδίνο το βράδυ της Παρασκευής. Κάποια από τα παιδιά εμφανίζουν ήπια συμπτώματα, όπως βήχα και συνάχι. The post Κορωνοϊός: Σε κατ’ οίκον απομόνωση για 14 μέρες οι μαθητές του Κολλεγίου που επέστρεψαν από το Λονδίνο appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Sat Feb 29, 2020 11:59
Κορωνοϊός: Πάνω από 1.000 κρούσματα στην Ευρώπη – Αναλυτικός πίνακας
Μετά την Ιταλία, η Γαλλία, η Γερμανία και η Ισπανία έχουν τα περισσότερα κρούσματα. 24 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Έχουν αναφερθεί περιστατικά από το Μονακό έως τη Λευκορωσία. The post Κορωνοϊός: Πάνω από 1.000 κρούσματα στην Ευρώπη – Αναλυτικός πίνακας appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Sat Feb 29, 2020 10:06
Κορωνοϊός: Σε εργαστηριακές εξετάσεις θα υποβληθούν μαθητές του Κολλεγίου που επέστρεψαν από το Λονδίνο
Με ύποπτα συμπτώματα επέστρεψαν από το Λονδίνο οι μαθητές του Κολλεγίου Ψυχικού που βρίσκονταν σε εκπαιδευτική εκδρομή. Έφτασαν στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Παρασκευής. The post Κορωνοϊός: Σε εργαστηριακές εξετάσεις θα υποβληθούν μαθητές του Κολλεγίου που επέστρεψαν από το Λονδίνο appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Sat Feb 29, 2020 08:30
Κορωνοϊός: Πως δεν θα νοσήσετε – Το μήνυμα του Βασίλη Κικίλια
Η εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ελλάδα θα έχει ανυπολόγιστες επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, αλλά και την οικονομία της χώρας. Η αναχαίτιση της καταστροφικής επέλασης του είναι σε μεγάλο βαθμό ... στο χέρι μας, σύμφωνα με τους ειδικούς. Ποιο μήνυμα θέλει να περάσει στους πολίτες ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. The post Κορωνοϊός: Πως δεν θα νοσήσετε – Το μήνυμα του Βασίλη Κικίλια appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Sat Feb 29, 2020 08:01
Κορωνοϊός: Τέλος αγωνίας για οικογένεια με βρέφος – Όλοι αρνητικοί στον ιό
Αρνητικά είναι τα αποτελέσματα των εξετάσεων από ολόκληρη οικογένεια που βρισκόταν σε μεγάλη ανησυχία, καθώς είχε συνταξιδεύσει επιστρέφοντας από Μιλάνο, με επιβεβαιωμένο κρούσμα του ιού. The post Κορωνοϊός: Τέλος αγωνίας για οικογένεια με βρέφος – Όλοι αρνητικοί στον ιό appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Fri Feb 28, 2020 22:41
Κορωνοϊός: Σε προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτών και διοικητικών προχωρά ο ΕΟΔΥ – Δείτε τα δικαιολογητικά
Σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση έργου, προχωρά ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για να καλύψει έκτακτες ανάγκες της επιδημίας του κορωνοϊού. The post Κορωνοϊός: Σε προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτών και διοικητικών προχωρά ο ΕΟΔΥ – Δείτε τα δικαιολογητικά appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Fri Feb 28, 2020 19:39
Κορωνοϊός: Αρνητικό το δείγμα του ενός παιδιού της 40χρονης, που νοσηλεύεται στο «Αττικόν»
Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του παιδιού της 40χρονης γυναίκας, που φοιτούσε στο Γυμνάσιο του Κολλεγίου Ψυχικού και ήταν ύποπτο να έχει αναπτύξει τη νόσο. Αγωνία για την αδελφή του που βρίσκεται σε καραντίνα σε ξενοδοχείο του Λονδίνου. The post Κορωνοϊός: Αρνητικό το δείγμα του ενός παιδιού της 40χρονης, που νοσηλεύεται στο «Αττικόν» appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Fri Feb 28, 2020 18:50
Κορωνοϊός: Μόνο με ειδική άδεια τα επισκεπτήρια στα νοσοκομεία – Έκτακτα μέτρα από το Υπουργείο Υγείας
Έκτακτα μέτρα λαμβάνει το Υπουργείο Υγείας για τα νοσοκομεία για τον περιορισμό της επιδημίας του κορωνοϊού. Από τώρα και στο εξής, μόνο με ειδική άδεια θα επιτρέπονται τα επισκεπτήρια συνοδών σε ασθενείς που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία. The post Κορωνοϊός: Μόνο με ειδική άδεια τα επισκεπτήρια στα νοσοκομεία – Έκτακτα μέτρα από το Υπουργείο Υγείας appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Fri Feb 28, 2020 18:18
Κορωνοϊός: Όλες οι πληροφορίες για τους μαθητές που εξετάζονται – Πότε θα ανοίξουν τα σχολεία
Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στη μαθητική κοινότητα και σε πολλά εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, καθώς κάποια από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού αποδείχθηκε ότι συνδέονται και είχαν επαφές με μαθητές. Τι θα γίνει με τα σχολεία που έχουν κλείσει... The post Κορωνοϊός: Όλες οι πληροφορίες για τους μαθητές που εξετάζονται – Πότε θα ανοίξουν τα σχολεία appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Fri Feb 28, 2020 17:23
Κορωνοϊός: Προετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα – Συνεχίζεται η ιχνηλάτηση των κρουσμάτων – Αναστέλλονται οι εκδρομές στο εξωτερικό
Συνεχίζουν την "επίπονη" όπως χαρακτηρίστηκε ιχνηλάτηση των επαφών των 4 -μέχρι στιγμής- επιβεβαιωμένων κρουσμάτων που έχουν εντοπιστεί στη χώρα μας, σύμφωνα με τη νεότερη επίσημη ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας. The post Κορωνοϊός: Προετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα – Συνεχίζεται η ιχνηλάτηση των κρουσμάτων – Αναστέλλονται οι εκδρομές στο εξωτερικό appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Fri Feb 28, 2020 14:44
Κορωνοϊός: Μπορεί να μόλυνε σκύλο στο Χονγκ Κονγκ!
Το ζώο ανήκει σε έναν ασθενή ο οποίος αναρρώνει αποκλεισμένος στο σπίτι του, έπειτα από λοίμωξη με τον κορωνοϊό Covid-19. Το ζώο βρέθηκε «οριακά θετικό» στον ιό. The post Κορωνοϊός: Μπορεί να μόλυνε σκύλο στο Χονγκ Κονγκ! appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Fri Feb 28, 2020 13:22
Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Όλες οι σημερινές ειδήσεις συνοπτικά
Οι εξελίξεις μετά το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην χώρα μας είναι ραγδαίες. Εδώ θα μπορείτε να βρείτε ό,τι καινούργιο προκύπτει κάθε στιγμή στην Ελλάδα. The post Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Όλες οι σημερινές ειδήσεις συνοπτικά appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Fri Feb 28, 2020 13:14
Κλείνουν προληπτικά σχολεία – Παιδιά είχαν έρθει σε επαφή με το 4ο κρούσμα
Με κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργείων Παιδείας και Υγείας κλείνουν προληπτικά 8 σχολεία της Αττικής, καθώς παιδιά αυτών των σχολείων είχαν έρθει σε επαφή με το 4ο κρούσμα του κορωνοϊού στη χώρα μας. The post Κλείνουν προληπτικά σχολεία – Παιδιά είχαν έρθει σε επαφή με το 4ο κρούσμα appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Fri Feb 28, 2020 11:49
Κορωνοϊός: Αρνητικά τέσσερα παιδάκια από την ιχνηλάτηση του σχολείου του θετικού παιδιού στο ΑΧΕΠΑ
Αρνητικά στον κορωνοϊό είναι τέσσερα παιδάκια - συμμαθητές του ανήλικου παιδιού της 36χρονης επιχειρηματία, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο ΑΧΕΠΑ. The post Κορωνοϊός: Αρνητικά τέσσερα παιδάκια από την ιχνηλάτηση του σχολείου του θετικού παιδιού στο ΑΧΕΠΑ appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Fri Feb 28, 2020 10:24
Σαρακοστή – Καθαρά Δευτέρα: Τι λέει ο ΕΦΕΤ για τα σαρακοστιανά – Τι να προσέχετε στην αγορά
Κατά την περίοδο της Σαρακοστής και ειδικότερα την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας, σύμφωνα με τις διατροφικές μας συνήθειες, προβαίνουμε στην κατανάλωση συγκεκριμένων νηστίσιμων τροφίμων, πολλά εκ των οποίων θεωρούνται ευαλλοίωτα. The post Σαρακοστή – Καθαρά Δευτέρα: Τι λέει ο ΕΦΕΤ για τα σαρακοστιανά – Τι να προσέχετε στην αγορά appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Fri Feb 28, 2020 10:02
Θετικό στον κορωνοϊό και τέταρτο άτομο στη χώρα μας – Είναι γυναίκα 36 ετών
Ανακοινώθηκε το τέταρτο κρούσμα κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Πρόκειται για Ελληνίδα, 36 ετών, η οποία ταξίδεψε πρόσφατα σε πληττόμενη περιοχή της Ιταλίας. The post Θετικό στον κορωνοϊό και τέταρτο άτομο στη χώρα μας – Είναι γυναίκα 36 ετών appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Fri Feb 28, 2020 09:34
Sustainability, Vol. 12, Pages 1883: Business Model, Open Innovation, and Sustainability in Car Sharing Industry—Comparing Three Economies
Sustainability, Vol. 12, Pages 1883: Business Model, Open Innovation, and Sustainability in Car Sharing Industry—Comparing Three Economies Sustainability doi: 10.3390/su12051883 Authors: JinHyo Joseph Yun Xiaofei Zhao Jinxi Wu John C. Yi KyungBae Park WooYoung Jung This paper discusses dynamics and differences of business models in the car-sharing industry and focuses on open innovation as the trigger of diverse business models among Uber in the U.S., DiDi Chuxing...
MDPI Publishing
Mon Mar 02, 2020 02:00
Agronomy, Vol. 10, Pages 341: Comparison of Soil Bacterial Communities from Juvenile Maize Plants of a Long-Term Monoculture and a Natural Grassland
Agronomy, Vol. 10, Pages 341: Comparison of Soil Bacterial Communities from Juvenile Maize Plants of a Long-Term Monoculture and a Natural Grassland Agronomy doi: 10.3390/agronomy10030341 Authors: Ujvári Borsodi Megyes Mucsi Szili-Kovács Szabó Szalai Jakab Márialigeti Nowadays, one of the most important challenges is to ensure sustainable agricultural management of crops such as maize (Zea mays L.). Long-term crop production, however, may...
MDPI Publishing
Mon Mar 02, 2020 02:00
Energies, Vol. 13, Pages 1106: Fabrication of Skutterudite-Based Tubular Thermoelectric Generator
Energies, Vol. 13, Pages 1106: Fabrication of Skutterudite-Based Tubular Thermoelectric Generator Energies doi: 10.3390/en13051106 Authors: Jang Kim Stanley Lee Kim Park Oh The conversion efficiency of the thermoelectric generator (TEG) is adversely affected by the quality of thermal contact between the module and the heat source. TEGs with the planar substrate are not suitable for the curved heat sources. Several attempts have been made to tackle...
MDPI Publishing
Mon Mar 02, 2020 02:00
Genes, Vol. 11, Pages 270: Chromosomal Differentiation in Genetically Isolated Populations of the Marsh-Specialist Crocidura suaveolens (Mammalia: Soricidae)
Genes, Vol. 11, Pages 270: Chromosomal Differentiation in Genetically Isolated Populations of the Marsh-Specialist Crocidura suaveolens (Mammalia: Soricidae) Genes doi: 10.3390/genes11030270 Authors: Francisca Garcia Luis Biedma Javier Calzada Jacinto Román Alberto Lozano Francisco Cortés José A. Godoy Aurora Ruiz-Herrera The genus Crocidura represents a remarkable model for the study of chromosome evolution. This is the case of the lesser white-toothed...
MDPI Publishing
Mon Mar 02, 2020 02:00
Sustainability, Vol. 12, Pages 1882: “Methodology Comparative Analysis” in the Solar Decathlon Competition: A Proposed Housing Model based on a Prefabricated Structural System
Sustainability, Vol. 12, Pages 1882: “Methodology Comparative Analysis” in the Solar Decathlon Competition: A Proposed Housing Model based on a Prefabricated Structural System Sustainability doi: 10.3390/su12051882 Authors: F.J. Luna-Tintos Carlos Cobreros Rafael Herrera-Limones Álvaro López-Escamilla The construction sector, by direct or indirect actions, consumes more than 40% of the global energy produced and is responsible for 30% of CO2 emissions. It is a need of...
MDPI Publishing
Mon Mar 02, 2020 02:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate