Translate

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Ζέστη: Δροσερά smoothies με κάτω από 190 θερμίδες
Η κατανάλωση πολλών υγρών και τροφών που να είναι "ελαφριές" στο στομάχι, για να απαιτούν λιγότερη προσπάθεια αφομοίωσης από τον οργανισμό, είναι καίριας σημασίας σε περιόδους με αυξημένη ζέστη. The post Ζέστη: Δροσερά smoothies με κάτω από 190 θερμίδες appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
14:00
Αιμορροΐδες: Αίτια και πώς μπορείτε να ανακουφιστείτε
Αιμορροΐδες ονομάζονται οι φλέβες στο τέλος του παχέος εντέρου στην περιοχή του πρωκτού, οι οποίες διογκώνονται (πρήξιμο) και παρουσιάζουν φλεγμονή. The post Αιμορροΐδες: Αίτια και πώς μπορείτε να ανακουφιστείτε appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
13:00
Άνγκελα Μέρκελ: Τι θέματα υγείας μπορεί να της προκαλούν τρέμουλο σε χέρια και πόδια
Διευρύνεται η ανησυχία για την Άνγκελα Μέρκελ και το ενδεχόμενο πρόβλημα υγείας που, ίσως, αντιμετωπίζει, αφού τις τελευταίες μέρες την έχουμε δει να τρέμει χωρίς να μπορεί να το συγκρατήσει. The post Άνγκελα Μέρκελ: Τι θέματα υγείας μπορεί να της προκαλούν τρέμουλο σε χέρια και πόδια appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
12:42
Εξωσωματική γονιμοποίηση: Τι ρόλο παίζει η ηλικία του πατέρα
Δεν παίζει ρόλο μόνο η ηλικία της μητέρας, αλλά και του πατέρα, στην επιτυχία μιας εξωσωματικής. The post Εξωσωματική γονιμοποίηση: Τι ρόλο παίζει η ηλικία του πατέρα appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
12:30
Τι κάνει ορισμένους ανθρώπους πιο… θελκτικούς στα κουνούπια
Το έχουμε όλοι ζήσει σε κάποια φάση της ζωής μας, έρχεται και η επιστήμη να το επιβεβαιώσει: υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι, οι οποίοι γίνονται πιο εύκολα “στόχος” των ενοχλητικών κουνουπιών. The post Τι κάνει ορισμένους ανθρώπους πιο… θελκτικούς στα κουνούπια appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
12:00
Καρκίνος του τραχήλου: Το εμβόλιο για τον ιό HPV μειώνει αισθητά τον κίνδυνο
Ο εμβολιασμός κυρίως των κοριτσιών έναντι του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV), που προκαλεί τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, έχει ήδη σημειώσει σημαντική επιτυχία, καθώς έχουν αισθητά περιορισθεί οι σχετικές λοιμώξεις διεθνώς, σύμφωνα με μια νέα μελέτη, που έκανε μια σφαιρική αξιολόγηση της έως τώρα προόδου σε παγκόσμιο επίπεδο. The post Καρκίνος του τραχήλου: Το εμβόλιο για τον ιό HPV μειώνει αισθητά τον κίνδυνο appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
11:40
ΕΟΦ: Δείτε ποιο προϊόν για την τριχόπτωση δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε
Προϊόν σε σπρέι για τη θεραπεία της τριχόπτωσης σε άνδρες και γυναίκες, είναι επικίνδυνο για την υγεία του καταναλωτών, λέει ο ΕΟΦ και δεν πρέπει να το χρησιμοποιήσετε. The post ΕΟΦ: Δείτε ποιο προϊόν για την τριχόπτωση δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
11:13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate