Translate

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019


Κατάθλιψη και καλοκαίρι: Οι 3 βασικοί λόγοι για την έξαρση συμπτωμάτων αυτή την εποχή
Μπορεί το καλοκαίρι να είναι εξ ορισμού μια καλή περίοδος του χρόνου για την ψυχολογία μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα πάντα γύρω από το καλοκαίρι θυμίζουν... στίχους από χαρούμενο τραγούδι. The post Κατάθλιψη και καλοκαίρι: Οι 3 βασικοί λόγοι για την έξαρση συμπτωμάτων αυτή την εποχή appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
08:00
ΩΚΚ: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη επιτυχής αγγειοπλαστική σε πνευμονικές φλέβες
Η πρώτη επιτυχημένη αγγειοπλαστική με τοποθέτηση stents σε πνευμονικές φλέβες πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα, από γιατρούς στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο (ΩΚΚ). The post ΩΚΚ: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη επιτυχής αγγειοπλαστική σε πνευμονικές φλέβες appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
07:30
Θερμοπληξία: Πως θα καταλάβετε ότι έχει αρχίσει να σας καταβάλλει η ζέστη
Η ζέστη μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά επικίνδυνη, ιδίως αν συνεχίζεται μέρα-νύχτα ή/και συνδυάζεται με ορισμένες περιβαλλοντικές συνθήκες, όπως η ρύπανση της ατμόσφαιρας, η άπνοια ή/και η υγρασία. The post Θερμοπληξία: Πως θα καταλάβετε ότι έχει αρχίσει να σας καταβάλλει η ζέστη appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
07:00
ΕΙΝΑΠ: Ζητά την παραίτηση του διοικητή του Νοσοκομείου Νίκαιας
Την παραίτηση του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας ζητά εκ νέου η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ), κατηγορώντας τον για «χυδαία» συμπεριφορά. The post ΕΙΝΑΠ: Ζητά την παραίτηση του διοικητή του Νοσοκομείου Νίκαιας appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Thu Jul 04, 2019 19:36

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate